Guilty pleasure van het jaar: Gene Thomas & Christoff

Een guilty pleasure, iedereen heeft dat wel. De mijne is sowieso Gene Thomas met een snuifje Christoff. Ook al geef je dit niet toe, ik geloof dat ook jij als lezer soms wel een portie schlager kan smaken, ik zie genoeg mensen op trouwfeesten meezingen!

Schlagerfestival 2015

Aanvankelijk was het voor de grap dat we ernaar toe gingen, maar mijn maten en ik moeten toch toegeven dat we ons hebben geamuseerd. Jep, ik ben naar het Schlagerfestival geweest! En wie was daar? Ja hoor, de sympathieke Gene Thomas. Niet als zanger, maar als presentator. Al had ik wel gehoopt dat hij er een nummertje zou tussengooien.

Ook Christoff was van de partij. Van partij naar party! Want die gast weet tot echt de Ethias Arena uit zijn voegen te laten barsten. Sinds 2007 heeft Christoff geen enkele editie van het Schlagerfestival gemist. Mijn favoriet is ‘Zeven zonden’, het nummer dat ik luidkeels heb meegezongen. Mijn stem is er lang schor van geweest! Ik heb die kerel trouwens na het optreden ontmoet en er een gezellige babbel mee gehad. Totaal geen sterallures, misschien huur ik hem wel in voor mijn verjaardagsfeest!

Trouwens: wie volgend jaar meewil naar de 2016-editie van het Schlagerfestival, moet me maar een seintje geven. Dan zakken we samen naar Hasselt af met mijn minibusje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.