Dierenpantoffels zijn de max!

Nu vinden jullie dat misschien meeeeegabelachelijk, maar, jawel, ik heb dierenpantoffels. Momenteel zijn het honden, maar het hebben ook al tijgerpoten geweest en varkentjes. En heel lang geleden zelfs Pikachu’s, je weet wel, die gele van Pokemon. Dat was een rage toen ik nog een snotneus was en je vond die echt overal, dus ook op sloefen.

konijnenpantoffelsIk moet zeggen, het is misschien niet echt cool, maar ik ben nogal een huiselijk persoon. Het eerste dat ik doe wanneer ik thuiskom is mijn schoenen in een hoek gooien, een makkelijkere outfit aantrekken en mijn sloefen aandoen.  Op het werk is een geklede broek en een klassiek hemd wel een must, dus ben ik blij dat ik thuis in iets makkelijker kan gaan zitten. En die beestensloefen zijn echt supermakkelijk. En wàrm! En grappig, maar dat is nu misschien niet echt een voordeel.

Vroeger thuis had ik al eens van die aanstekers, maar die zitten nooit goed. Ofwel flapperen die kilometers achter je aan aan je enkels, ofwel loop je er achteraan op waar dat zo’n beetje omhoog steekt. En dan heb je er zoals die van mijn vriendin, maar dat zijn gewoon badstoffen sloefkes, dat geeft toch geen steun. Enneuh – ook die van haar zijn geen AF Vandevorsten ofzo hé. 😉

Nee nee, zo’n dierenpantoffels zijn echt de max. Het is alleen een beetje onnozel om de deur te gaan open doen voor de postbode ofzo met die dingen. Maar dan heeft die ook weer eens gelachen. Die mensen hebben het nodig met dit weer denk ik…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.