Dit is graaf!

Zelf ben ik niet zo handig, maar ik ben wél een groot fan van Doctor Who. Doctor Who is de langslopende serie op televisie, ze hebben een korte tussenpauze gehad, maar ze zijn al bezig van in de jaren stillekes. Het is science fiction maar toegankelijk: meestal zitten er ook veel grappige stukken in, en dat maakt het niet saai. Ik kan bijvoorbeeld niet naar The X-Files kijken, dat vind ik echt saaie serieuze toestanden. Anyway, in die serie, is er dus The Doctor die door te tijd reist om hier en daar dingen die scheef zitten weer recht te maken. Hij doet dit altijd met zijn partner. Ze reizen niet gewoon in een vliegtuig, maar in een TARDIS, een soort blauwe telefooncel. Het unieke aan die cel is dat ze groter is binnenin. Yes. (Volg hier even in, het gaat tenslotte om scifi he mannen!)

Deze gast, uit dit filmpje, heeft blijkbaar tijd teveel en is ook een geek. Hij besloot een tijdje geleden een TARDIS te maken, maar dan wel eentje dat ook vanbinnen groter is dan vanbuiten. Vraag me niet hoe dit werkt, maar door met je smartphone op die vlekken te schijnen, zie je de binnenkant, en die lijkt groter dan de buitenkant! Wat een held is die gast!

In de comments onder het filmpje zag ik dat er zelfs groepen mensen zijn die zo’n TARDIS nagemaakt in de tuin hebben staan – dat moet ook zo bangelijk zijn! Maar ik denk niet dat ik vrouwlief van zoiets kan overtuigen. Ik zou het echt het ultieme geekstuk in mijn huis vinden. En zo lelijk is het nu ook niet he…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.