Een nieuw bed!

Wij hebben dit weekend (zondagavond) het meest genante aller genante dingen ooit voorgehad… We zijn door ons bed gezakt…  Ik zou willen dat ik hier een spannend pikant verhaal zou kunnen ophangen maar niets is minder waar: we waren allebei vroeg naar bed gegaan omdat we ons wat minder voelen (volgens mij is zowat iedereen in onze vriendenkring al ziek geweest), en we lagen net een kwartiertje in bed toen we onder luid gepiep de poten van het bed hoorden plooien. Een korte zweefbeweging later volgde een luide bonk. En daar lagen we. Zo debiel man. Ik was eigenlijk al half in slaap aan het vallen toen het gebeurde, ik schrok me een ongeluk.

bedNu is dat bed ook al wel best oud en heeft het al een verhuis meegemaakt. Het was een Ikea-bed, niet echt duur, daar hadden we geen geld voor in’t begin. En ze zeggen dat die dingen ok zijn, tot je ze eens uiteen haalt en terug in elkaar vijst. Dan gaat het mis. Ik kan dat dus bevestigen…

Nu gaan we dus op zoek naar een nieuw bed, maar dit keer willen we wat investeren in een degelijk bed. Natuurlijk moest dat weer op zondagavond gebeuren: nu kunnen we in de week niet gaan zien. Voorlopig ligt de matras op de grond, maar we moeten echt dringend gaan zoeken. Ik ben wel gewonnen voor een boxspring bed: ik slaap in hotels altijd heerlijk op die dingen. Liefst ook één matras, want twee is toch echt te lastig. Ik ben eens benieuwd, er is zo veel keuze, maar er zijn ook veel acties.

Een goeie vriend van mij is bezig met de lancering van een webshop voor matrassen, maar ik vrees dat die nog niet live zal zijn tegen volgende week – en ik ga natuurlijk ook niet op de grond slapen tot hun site klaar is. Spijtig, want hij kan niet stoppen met stoefen over hoe goed hun matrassen zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.